Kahramanmaraş Göksun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tar-Gel Personelleri tarafından, kış aylarından itibaren düzenli olarak yürütülen eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Faaliyet kapsamında,çiftçi eğitim ve yayım programını baz alan toplantılarda, bölge tarımını geliştirmeye yönelik olarak bilgilendirmelerin yanı sıra, yayım programında yer alan konulara da yer veriliyor.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Mesut Kıraç, TARGEL projesi kapsamında çalışan personellerin yaptıkları çalışmalardan çok memnun olduğunu, personelin kendi çalışma merkezlerinde yaptıkları çalışmaların yanı sıra birbirleriyle işbirliği yaparak diğer merkezlerde de eğitim faaliyetlerine yardımcı olduklarını belirtti.

Çiftçilerimizin talepleri doğrultusunda zaman zamanda toplantılara bizzat katıldıklarını da belirten Kıraç, havaların ısınmasıyla beraber budama ve bahçe tesisi ile ilgili olarak ta sürekli arazide olacaklarını kaydetti.

- Kahramanmaraş

Kaynak:Haberler.com



1060 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam245
Toplam Ziyaret712739
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar37.880738.0325
Euro43.010443.1828
Hava Durumu
Saat
Takvim
Mail adresimiz
goksun@goksunlular.com
Göksun Üzümü
Göksun Çileği
Çiftçinin emeği
Göksun Çileği
Elma
Göksun-Der Logo