AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bazı illeri büyükşehir yapacak kanun teklifinin Haziran ayında TBMM gündemine geleceğini belirtti.

      Ak Parti Grup Başkanvekili ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, bazı illeri büyükşehir yapacak kanun teklifinin Haziran ayında TBMM gündemine geleceğini belirtti. 


 

      Gündeme dair açıklamalarda bulunan Mahir Ünal, Aralarında Kahramanmaraş'ında bulunduğu 11 kenti yakından ilgilendiren büyükşehir çalışmasının son aşamaya geldiğini ve Haziran ayı içerisinde TBMM gündemine geleceğini ifade etti. Çalışma ile ilgili son rütuşların yapıldığını kaydeden Ünal, "Bazı büyük ve merkeze uzak ilçelerin durumu gözden geçiriliyor. Alternatif bir çözüm bulunabilirmi diye düşünülüyor. Bu konuda bir çözüm bulunmasını umuyorum. Sonra TBMM gündemine gelecek." dedi.
Haber Kaynağı;


1882 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret713969
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar38.020638.1729
Euro43.215543.3886
Hava Durumu
Saat
Takvim
Mail adresimiz
goksun@goksunlular.com
Göksun Üzümü
Göksun Çileği
Çiftçinin emeği
Göksun Çileği
Elma
Göksun-Der Logo